Ajankohtaista

Pyydämme seuraamaan aktiivisesti näitä nettisivuja sillä yritämme pitää sinut ajan tasalla meitä sivuavista yhdistykseen liittyvistä tapahtumista. Pyrimme antamaan tapahtumista tuoreimmat tiedot sekä mahdolliset ohjeet.

**************************************

8.4. peruutettu ”Vanhan naisen vierailu”, uusi esitysaika 23.4., Katso Retket ja matkat

Huom. Jos olet ajatellut ilmoittautua kevään ja alkukesän retkille niin tee se nyt!
– Leivonmäen luontoretki 24.5. toteutuu,
lisää mahtuu vielä ja toivotaankin. Koska tälle retkelle ei ole esim. ruokailuvarauksia niin jälki-ilmoittautuminen  onnistuu.
Turun saaristokierros (Kulttuurimatka) toteutuu,
Hiidenmaalle ei ole vielä riittävästi, lisää lähtijöitä odotetaan.

Nyt on jo selvää ettemme järjestä syksyllä luontoretkeä minnekään kansallispuistoon koska jäsenistöämme ei enää tunnu kiinnostavan tällaiset retket.

**************************************

THL (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) ilmoitti torstaina 14.4., että yleinen kasvomaskisuositus Suomessa poistuu. Maskien käytöllä kuitenkin suojataan riskiryhmiin kuuluvia. Esimerkiksi Jyväskylän kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden henkilökunta jatkaa maskien käyttöä. Jokainen voi oman harkintansa mukaan jatkaa maskin käyttämistä paikoissa jossa on runsaasti ihmisiä. Korona ei ole poistunut keskuudestamme.

**************************************

KotiData tarjoaa yhteistyökumppanina apuaan uusien digilaitteiden käyttöönottoon ja hankintaan. Enemmän edusta ”Muita tapahtumia”

Jyväskylän Yliopiston tiedote kannattaa lukaista, katso ”Toimintaa/Kurssit” osiota

OHJEET KORONATODISTUKSEN HANKINTAAN OVAT osiossa ”Muita tapahtumia” Hanki siis koronapassi itsellesi.
Toistaiseksi ei edes koronapassi oikeuta ryhmien kokoontumiseen. Tulevaisuudessa tilanne on taas varmaan toinen, hanki siis koronapassi itsellesi mikäli et sitä jo omista. Mikäli sinulla ei ole älypuhelinta tai tulostinta niin nopeimmin sen saanet pyytämällä lapsiltasi apua. Toinen vaihtoehto on tilaamalla todistus rokotusasemalta.

**************************************

Huom. – Yhdistyksen jäsenrekisteristä puuttuu nopeasti käytettäviä tietoja yhteydenottoon. Oletko sinä luovuttanut yhdistyksen jäsenrekisterin hoitajalle tai sihteerille puhelinnumerosi ja / tai sähköpostiosoitteesi? Saatamme tarvita tietoa esimerkiksi jonkin tapahtuman tms. peruuntumisen ilmoittamiseen. Emme luovuta missään yhteydessä yhteystietojasi ulkopuolisille.

**************************************

 

  Tietoja mahdollisista muutoksista myös KSML järjestöpalstalla