Muita tapahtumia

Tältä sivulta saat tietoa mm. retkistä tai tilaisuuksista joita yhdistys ei  järjestä mutta jotka saattavat kiinnostaa useita jäseniämme ottamaan osaa tapahtumaan.  Täällä voimme myös kertoa  yhdistyksen harrastepiirien tapahtumista.

**************************************

Eläkeliiton Keski-Suomen piiri järjestää
Karaokemestaruuskilpailut

Uusi aikataulu ja paikka: Ke 22.9.2021 Kartanokievari.
Ilmoittautuminen paikan päällä klo 10-11.
Katso tarkemmin piirin kotisivuilta.

**************************************

Tuleva käsityö/taidenäyttely

Keski-Suomen piirin jäsenistön käsityö ja ITE-taidenäyttely järjestetään Jyväskylässä Galleria Patinassa ajalla 8.10.-3.11.2021. Näyttelyn työnimenä tässä vaiheessa on ”Tarinoita selviytymisestä”
Tarkoituksena tuoda esille jäsenistön luovuutta, ja samalla taiteen ja käsillä tekemisen tärkeyttä korona-ajan kurimuksessa.
Kuvia töistä jurytykseen otetaan vastaan osoitteessa: keski-suomi@elakeliitto.fi tai alla olevaan postiosoitteeseen.
Kuvia voitte laittaa pitkin vuotta, mutta kuvan on oltava osoitteessa viimeistään 31.8.2021.
Liitä kuvaan työn mitat sekä yhteystietosi ja mielellään kuva tekijästä/tekijän käsistä, tai joku muu pieni yksityiskohta, joka liittää tekijän teokseen. Laita yhteystietoihin myös ikäsi ja käytetäänkö esittelyssä koko nimeä (voit esiintyä vain etunimelläsikin).

https://kehystamopatina.fi/

Ite-taiteesta voit lukea lisää ja saada vaikka ideoita alla olevasta linkeistä
https://msl.fi/itetaide/

koottuja taidelehtiä MSL
https://msl.fi/itetaide/materiaalipankki/

Ystävällisin terveisin
Sirpa Pitkänen
toiminnanjohtaja

**************************************

Jäsenhankintakilpailu käynnissä.

Eläkeliiton jäsenhankintakilpailu järjestetään – toisin kuin edellisessä yhdistystiedotteessa tiedotettiin – 1.6.-31.12.2021 välisenä aikana. Jäsenhankkijoita varten tarkoitetut esitteet on toimitettu postitse yhdistyksille. Lisää esitteitä voi tilata Anne Jääskeläiseltä, anne.jaaskelainen@elakeliitto.fi.
Jäsenhankintakilpailun tarkemmat ohjeet, säännöt ja palkinnot löytyvät Eläkeliiton verkkosivuilta osoitteesta  www.elakeliitto.fi/kilpailu.

Houkuttele kaverisi mukaan – Eläkeliitossa on tilaa ja tekemistä uusille eläkeläissukupolville!

Eläkeliitto käynnistää 50-vuotisjuhlavuotensa merkeissä jäsenhankintakampanjan ja -kilpailun. Haastamme kaikki jäsenyhdistyksemme ja niiden henkilöjäsenet mukaan levittämään Eläkeliiton elämänmakuista viestiä uusille eläkeläissukupolville!

Eläkeliiton tarkoituksena on eläkeläisten ja muiden eläketurvaa tarvitsevien henkisten ja aineellisten etujen ja oikeuksien valvominen sekä sosiaalisen turvallisuutensa ja hyvinvoinnin edistäminen. Aktiiviset yhdistyksemme keräävät tänä päivänä monipuolisen toiminnan piiriin 125 000 eläkeläistä. Liiton jatkuvasti vahvistuva valtakunnallinen viestintä- ja vaikuttamistoiminta on nostanut tunnettuuttamme upeasti.

Joka vuosi Suomessa eläköityy yli 70 000 henkilöä. Eläkeliiton haasteena on ylläpitää ja uudistaa toimintaansa vastaamaan näiden potentiaalisten uusien jäsenten odotuksia – ilman, että unohdamme nykyisten jäsentemme tarpeet. Tässä työssä tarvitsemme teitä kaikkia.

Toivon ja uskon luominen on tässä ajassa meidän kaikkien tehtävä. Pelkkä ongelmissa pyöriminen ei edistä eläkeläisten hyvinvointia sen enempää tämän päivän kuin huomisenkaan yhteiskunnassa.

Tavoitteemme on tänä vuonna ylittää 130 000 jäsenen rajapyykki, jonka lähellä olemme olleet jo pitkään. Jäsenhankintakilpailu ja siihen liittyvä viestintä ovat keinomme tavoitteen saavuttamiseen. Emme tästäkään haasteesta selviä ilman teitä, aktiiviset jäsenemme. Ottakaa haasteemme vastaan ja houkutelkaa naapurinne ja ystävänne Eläkeliiton jäseneksi!

Eläkeliitto, sen piirit ja yhdistykset voivat tarjota uusille eläkeläisille merkityksellisen yhteisön. Kun koronakriisi helpottaa, Eläkeliiton yhdistykset tarjoavat eläkeläisille upean osallisuutta vahvistavan kanavan. Uudet jäsenet ja innokkaat toimijat raikkaine ajatuksineen ja uusine toimintatarpeineen ovat aina tervetulleita toimintaamme!

Menestystä kilpailuun!

Raimo Ikonen       Anssi Kemppi 
puheenjohtaja       toiminnanjohtaja

***************************************