Muita tapahtumia

Tältä sivulta saat tietoa mm. retkistä tai tilaisuuksista joita yhdistys ei  järjestä mutta jotka saattavat kiinnostaa useita jäseniämme ottamaan osaa tapahtumaan.  Täällä voimme myös kertoa  yhdistyksen harrastepiirien tapahtumista.

**************************************

Eläkeliiton Äänekosken yhdistys järjestää kaikille avoimen karaokekerhon Kartano Kievarilla 

Ajankohdat:
27.9. klo 12 Karaoke-kerho. Kartano Kievari
25.10  klo12 Karaoke-kerho. Kartano Kievari
23.11 klo 12 Karaoke-kerho. Kartano Kievari   

Tervetuloa myös muista kunnista mukaan yhteiseen juttuun!

**************************************

Laitehankintakumppanuus | Suomen Kotidata Oy

 Uuden laitteen hankinta mietityttää ja vanhasta laitteesta uuteen vaihtaminen on stressaavaa?

Oikean laitteen valinta yhdessä KotiDatan asiakasneuvojan kanssa esimerkiksi puhelimessa tai teamisissa luotettavasti sekä ihmisläheisesti. Ilmaisessa kartoituksessa teemme tarjouksen sinun tarpeisiisi. Valitun laitteen jälkeen tulemme halutessasi tekemään laitteen käyttöönoton kotiisi ja autamme uuden laitteen käytössä. Voit myös hankkia laitteen itse ja autamme laitteen käyttöönotossa.

Täytä yhteydenottolomake niin olemme sinuun yhteydessä. Laitteen valinnan jälkeen toimitamme laitteen sinulle kotiin asennettuna ja autamme sen käytössä. Laitteen ostajalle etu palvelukäyntimaksusta vuodeksi eteenpäin 29€ (norm. 49)

Yhteydenotto:

https://www.kotidata.fi/elakeliitto

**************************************

Seuraavassa Keski-Suomalaisesta (KS 2.12.2021) kopioitu ohjeet koronapassin hankintaan:

Mistä ja milloin sen saa?

1. OMAKANTA. Palvelusta saa sähköisen koronatodistuksen. Omakantaan voi kirjautua verkossa osoitteessa kanta.fi ja klikkaamalla sivun oikeasta yläkulmasta löytyvää vihreää painiketta.

Sivu ohjaa tunnistautumiseen, jossa kirjautumiseen käytetään verkkopankkitunnuksia, tai vaihtoehtoisesti varmennekorttia tai mobiilivarmennetta.

Kun kirjautuminen on onnistunut, sivu ohjaa käyttäjän Omakanta-sivulle. Koronatodistus löytyy valikosta vasemmalta puolelta. Käyttäjä voi valita omista voimassa olevista todistuksista haluamansa. Ne ovat päivittyneet palveluun automaattisesti rokotteiden, testin tai sairastetun taudin jälkeen.

Todistukset aukeavat PDF-tiedostomuodossa, joka on mahdollista tallentaa tietokoneelle tai mobiililaitteelle. Näytöstä voi myös ottaa kuvankaappauksen. Mikäli lataat tiedoston tietokoneelle, sen voi lähettää esimerkiksi sähköpostilla mobiililaitteeseen.

Mikäli käyttäjä ei omista matkapuhelinta, josta voisi passia ovella näyttää, voi PDF-tiedoston tulostaa itse paperille. Sama QR-koodi toimii tuolloinkin.

2. PAPERINEN TODISTUS. Paperisia versioita voivat Jyväskylässä tulostaa Omakannan ulkopuolella vain nimetyt terveydenhuollon ammattilaiset, joille on erikseen myönnetty pääsy erilliseen tulostuspalveluun. Näin ollen todistukset saa ainoastaan rokotusasemilta, Jyväskylässä Kuokkalasta tai Killeriltä. Sitä ei voida toimittaa sähköpostitse.

Todistus on hyvä tilata ennakkoon, jos olettaa sitä tarvitsevansa. Paperisen todistuksen saamiseen voi mennä jopa viikko. Tilauksen voi tehdä koronarokotusneuvonnasta puhelimitse, soittamalla omalle terveysasemalle tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen koronarokotus@jyvaskyla.fi.

**************************************

Hyvät Eläkeliiton Jyväskylän yhdistyksen jäsenet! Eläkeliitto lanseerasi pe 16.4. 2021 uuden uutiskirjeen!
Kuusi kertaa vuodessa julkaistava sähköinen uutiskirje tarjoaa monipuolista, ajankohtaista tietoa kaikille Eläkeliiton toiminnasta kiinnostuneille. Maksuton uutiskirje on tilattavissa omaan sähköpostiin. Voit tilata sen seuraavasta linkistä:   Tilaa uutiskirje

**************************************