Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

”WEST SIDE STORY”

marraskuu 6

Jyväskylän Kaupunginteatterissa klo 12.00 ”WEST SIDE STORY”

Ilmoittautumiset viimeistään ma 5.10. Tertulle, puh. 0400 902 908. Maksu samoin 5.10. mennessä tilille FI62 5089 0550 2630 43, viite 2480. Lipun hinta 29 €, sisältää narikkamaksun ( norm. eläkeläislippu 42 €)  HUOM! Keväällä peruuntuneen esityksen maksaneet, joille ei ole palautettu lipun hintaa, maksu on vain 10 €.

William Shakespearen Romeoon ja Juliaan pohjautuva draamamusikaali vie katsojat New Yorkiin. Kaksi jengiä, amerikkalaiset Jetsit ja puertoricolaiset Sharksit, taistelevat vallasta ja puolustavat reviirejään ja omaa kulttuuriaan. Kohtalo tuo eri jengin nuoret, Marian ja Tonyn yhteen. West Side Story on kertomus rajat ylittävästä rakkaudesta.
West Side Story on kertomus rajat ylittävästä rakkaudesta. Ennakkoluulojen, vihan ja vastakkainasettelun taustalla elää toivo paremmasta. Tarina on aiheeltaan aina yhtä ajankohtainen ja siksi kyseessä onkin yksi kaikkien aikojen eniten esitetyistä musikaaleista maailmalla. West Side Story sai ensi-iltansa Broadwaylla vuonna 1957 ja neljä vuotta myöhemmin menestysmusikaalista valmistunut elokuva voitti jopa kymmenen Oscaria. Jyväskylän kaupunginteatterissakin musikaali on nähty aiemmin vuonna 2001. Jerome Robbinsin alkuperäisideaan perustuvan teoksen on käsikirjoittanut Arthur Laurents ja sen ikonisen musiikin on säveltänyt Leonard Bernstein ja sanoittanut Stephen Sondheim.

Jyväskylän kaupunginteatterin suurmusikaalissa pääparin rooleissa vierailevat Nathalia Hyvärinen Kanerva ja Tuomas Korkia-Aho. Esitykseen nuorta energiaa tuovat Tampereen konservatorionTeatterikorkeakoulun sekä Suomalaisen musiikkikampuksen laulajat, tanssijat ja näyttelijät.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
marraskuu 6