Kurssit

Eläkeliitto järjestää:

Webinaarit yhdistyksen jäsenille käynnistyvät

Webinaariin voivat osallistua kaikki: jokainen yhdistyksen jäsen, hallituksen jäsen, vapaaehtoinen, toiminnanjohtaja, piirihallituksen jäsen…

Webinaareihin voi ja kannattaa osallistua. Tulee lisää kokemusta älylaitteiden käytössäja aiheet saattavat kiinnostaa. Kerro mitä aiheita toivoisit webinaareissa käsiteltävän? Kerro niistä: sointu.kallio@elakeliitto.fi

Etäkeskusteluun osallistuaksesi tarvitset tietokoneen/tabletin/älykännykän, internet-yhteyden ja sähköpostiosoitteen.

Tulevat webinaarit:  (Ilmoittaudu: sointu.kallio@elakeliitto.fi )

Ajankohta: 16.3. klo 10–11.30  TunneMusiikki-toiminta Eläkeliitossa

Ajankohta: 14.4. klo 10–11.30  Vapaaehtoistyö Eläkeliitossa

Ajankohta: 19.5. klo 10–11.30  Liikuntatoiminta Eläkeliitossa

*****************************************

Syystervehdys KotiDatalta!  

Talvi tekee jo tuloaan ja uuteen normaaliin totuttautuminen on tuonut muutoksia myös KotiDatan palveluihin. Olemme kehittäneet palvelujamme vastaamaan paremmin vallitsevan tilanteen tarpeita – kulunut vuosi on lisännyt erityisesti laitteiden välityksellä tapahtuvan kommunikaation tarvetta. Perinteisten palvelujemme lisäksi olemmekin panostaneet erityisesti viestintäpalvelujen koulutuksiin, jotta niiden käyttö onnistuisi mahdollisimman vaivattomasti.

Etätuki
Autamme tietoteknisissä haasteissasi etänä – asiantuntijamme voivat opastaa sinua tietokoneen käytössä sekä ratkoa ongelmatilanteet tietoteknisten laitteiden kanssa tulematta fyysisesti paikalle.

Muodostamme yhteyden koneellesi etänä luotetun TeamViewer-ohjelmiston kautta. Voit ladata ohjelmiston koneellesi kotidata.fi sivustolta. Etätukiohjelmisto tarvitsee toimiakseen internet-yhteyden.

Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit soittaa palvelunumeroomme 0600 950 50. Opastamme sinua mielellämme esimerkiksi etätukiohjelmiston asentamisessa.

Laitehankinnat ja kotikäynnit
Tarvitsetko uuden laitteen entisen tilalle? Autamme sinua hankkimaan juuri tarpeisiisi sopivan laitteen. Laitteen hankinnan yhteydessä voimme asentaa sen käyttövalmiiksi, jolloin sinun ei tarvitse kotona tehdä muuta kuin yhdistää se internettiin. Halutessasi voimme toimittaa laitteen kotiisi ja opastaa sen käytössä, jolloin saat laitteen mutkitta käyttöösi.

Etäkoulutukset
Kulunut vuosi on nostanut viestintävälineet entistä kovempaan käyttöön mutta nämä toiminnot eivät välttämättä ole kaikille tuttuja. Järjestämme koulutuksia erilaisista viestintävälineistä, jotta voit pysyä yhteydessä lähipiiriisi silloinkin, kun se ei kasvotusten ole mahdollista.

Teams, Skype ja Whatsapp ovat olleet suuressa suosiossa viime aikoina. Järjestämme näihin koulutuksia Teamsin kautta eli voit osallistua koulutukseen omalta kotisohvaltasi. Koulutukset toteutuvat, kun ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan. Koulutuksen hinta on 30 € (sis. ALV) ja ne kestävät kaksi tuntia.

Kiinnostuitko? Laita meille sähköpostia, niin kerromme koulutuksista tarkemmin!

Juha Erkkilä
040 705 8095
KotiData