Kurssit

Tietokoneen ja älypuhelimen (tabletin) käytöstä järjestetään kurssit viikoilla 45 ja 46.
Kurssit pidetään Rajakadulla Ortodoksikirkon alakerran kerhohuoneessa.
Ensimmäinen kurssi viikolla 45, maanantaina 4.11. ja keskiviikkona 6.11. Kurssin kesto on n. 2 tuntia / pvä, alkaen klo 9.00 – 11.00 (11.30). Tämän kurssin aiheena on PC (tietokone) ja sen käyttö. Oma kone mukaan, (ei välttämätön).
Toinen kurssi viikolla 46, maanantaina 11.11., keskiviikkona 13.11. ja torstaina 14.11. Kurssin kesto on n. 2 tuntia / pvä, alkaen klo 9.00 – 11.00 (11.30). Tämä kurssi käsittelee Android- järjestelmän käyttöä puhelimissa ja tableteissa.
Huom.! – Molemmille kursseille otetaan 8, enintään 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.
   Ilmoittautukaa Tanelle ensi tilassa!
Lisätietoja kurssien sisällöstä lähiaikoina näillä sivuilla.

Jos teillä on vielä käytössä vanha pc jossa on Windows 7 käyttöjärjestelmä. Nyt on aika päivittää se uuteen Windows 10 järjestelmään joka onnistuu vielä ilman lisenssin ostoa. Siinä voitte kääntyä Kotidatan puoleen josta saatte avun.

Kotidata lähestyi meitä seuraavalla muistutuksella:

Toteutamme on alla olevan kyselyn perusteella muokattavan kurssin syksyllä 2019. Kurssi muokataan juuri sen mukaan miten osallistujat toivovat saavansa apua laitteidensa käytössä. Asiasta kiinnostuneita pyydämme ilmoittautumaan nyt kevään kuluessa alla mainituille henkilöille.

Voit ilmoittautua vapaa sanaisesti sähköpostilla tai kerhosta saamallasi, oheisella täytettävällä lomakkeella. Voit myös asettaa kursorin yo. lomakkeen päälle, näpäyttää hiiren oikealla painikkeella ja valita ”Tallenna kuva nimellä”  haluamaasi tiedostoon sekä tulostaa sieltä kyseisen lomakkeen.