Retket ja matkat

ELÄKELIITON JYVÄSKYLÄN YHDISTYKSEN MATKAT

Yhdistyksen järjestämät matkat ja – tapahtumat ovat jäsenmatkoja joihin voi osallistua ainoastaan Eläkeliiton jäsenet (Valmismatkalaki). Matkaohjelmassa mainittu matkanvetäjä ottaa järjestämälleen matkalle ja retkelle ilmoittautumisen vastaan sähköpostilla, puhelimitse tai maanantaikerhon alussa. Osanottajat matkalle tai tapahtumaan tulevat ilmoittautumisjärjestyksessä.
Älä kuitenkaan ilmoittaudu ”varmuuden vuoksi” jos et ole varma osallistumisestasi. Älä myöskään ilmoittaudu retkille jos olet liikuntarajoitteinen ja kohteen ilmoitetaan olevan esteellinen (portaita, epätasaista maastoa tms.). Ota yhteys tarvittaessa matkanvetäjään saadaksesi lisätietoja.

Kun ilmoittaudut retken matkanvetäjälle niin saat samalla tiedon mukaan sopimisesta. (Vai onko ryhmä täysi ja jäät mahdollisesti varasijalle.)
Mikäli suunniteltuun matkaan sisältyy ruokailuja niin sinun tulee jo ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdolliset erityistoiveet (mahd. allergiat tai esim. keliakia). Jos matkaan sisältyy yöpyminen niin on toivottavaa mutta ei pakollista, että sinulla on tuttu huonekaveri ilmoittautumassa myös retkelle.

Osallistujan tulee maksaa eräpäivään mennessä retken tai tapahtuman hinta käyttäen ilmoitettua viitenumeroa. Pankkisiirron saat halutessasi matkavastaavalta. Huom! Mikäli maksua ei ole viimeistään eräpäivänä suoritettu, katsotaan osallistuminen peruutetuksi ja paikka voidaan luovuttaa mahdollisille varasijoilla olijoille. 

 Jos osallistumiseen kohdaltasi tulee este, ilmoita ehdottomasti peruutus matkanvetäjälle! Mikäli joudut peruuttamaan eräpäivän jälkeen jo maksetun matkan, sinulta voidaan periä peruutusmaksuna yhdistykselle aiheutuvat kulut.

Muistathan, että sinulla on oltava kaikilla retkillämme voimassa oleva matkavakuutus. Kun matkamme suuntautuu ulkomaille, niin mukana on oltava myös voimassa oleva passi tai henkilökortti.
Huom. Kaikki retket ja tapahtumat ovat hajusteettomia. Muista ottaa myös lääkkeet mukaan mikäli tarvitset niitä retken aikana. Jos sinulla on nuhaa tai yskää, älä lähde retkelle (ilmoita matkanvetäjälle!)

Tässä matkavastaavien yhteystiedot:
Terttu Hintikka: puh. 0400 902 908   sähköposti;   terttuo.hintikka@gmail.com              Kerttu Taipale:  puh. 0400 636 242   sähköposti;   kerttu.taipale@gmail.com            Jarkko Pyhäranta: puh. 050 308 8046  sähköposti;  pyharanta@gmail.com

LOKAKUU

Pe 23.10. – Ma 26.10.
Pikkuloma Lehmirannassa

Lomaviikon ohjelmassa mm. Mikko Alatalon konsertti, mukavaa yhdessäoloa, viihtyisää ohjelmaa. Jumppatuokioita altaalla ja salissa. Matkan hinta 260 €. Sisältyy edestakainen matka, kahvit menomatkalla, majoitus 2-hengen huoneissa, puolihoito, kylpylän ja kuntosalin käyttö, talon tarjoamat ohjelmat. Ilmoittautumiset viimeistään 18.9. Tertulle sähköpostilla tai puh. 0400 902 908. Maksu yhdistyksen tilille 18.9. mennessä FI62 5089 0550 2630 43, viite 2370. Lähtö pe 23.10. klo 9.30 Harjun tilausajolaituri

Ti 27.10.
Kylpyläretki Peurunkaan
Retki on peruutettu vähäisen mielenkiinnon vuoksi.

MARRASKUU

Pe 06.11.
Jyväskylän Kaupunginteatterissa klo 12.00 ”WEST SIDE STORY”

Ilmoittautumiset viimeistään ma 5.10. Tertulle, puh. 0400 902 908. Maksu samoin 5.10. mennessä tilille FI62 5089 0550 2630 43, viite 2480. Lipun hinta 29 €, sisältää narikkamaksun ( norm. eläkeläislippu 42 €)  HUOM! Keväällä peruuntuneen esityksen maksaneet, joille ei ole palautettu lipun hintaa, maksu on vain 10 €.

William Shakespearen Romeoon ja Juliaan pohjautuva draamamusikaali vie katsojat New Yorkiin. Kaksi jengiä, amerikkalaiset Jetsit ja puertoricolaiset Sharksit, taistelevat vallasta ja puolustavat reviirejään ja omaa kulttuuriaan. Kohtalo tuo eri jengin nuoret, Marian ja Tonyn yhteen. West Side Story on kertomus rajat ylittävästä rakkaudesta.
West Side Story on kertomus rajat ylittävästä rakkaudesta. Ennakkoluulojen, vihan ja vastakkainasettelun taustalla elää toivo paremmasta. Tarina on aiheeltaan aina yhtä ajankohtainen ja siksi kyseessä onkin yksi kaikkien aikojen eniten esitetyistä musikaaleista maailmalla. West Side Story sai ensi-iltansa Broadwaylla vuonna 1957 ja neljä vuotta myöhemmin menestysmusikaalista valmistunut elokuva voitti jopa kymmenen Oscaria. Jyväskylän kaupunginteatterissakin musikaali on nähty aiemmin vuonna 2001. Jerome Robbinsin alkuperäisideaan perustuvan teoksen on käsikirjoittanut Arthur Laurents ja sen ikonisen musiikin on säveltänyt Leonard Bernstein ja sanoittanut Stephen Sondheim.

Jyväskylän kaupunginteatterin suurmusikaalissa pääparin rooleissa vierailevat Nathalia Hyvärinen Kanerva ja Tuomas Korkia-Aho. Esitykseen nuorta energiaa tuovat Tampereen konservatorionTeatterikorkeakoulun sekä Suomalaisen musiikkikampuksen laulajat, tanssijat ja näyttelijät.