Retket ja matkat

ELÄKELIITON JYVÄSKYLÄN YHDISTYKSEN MATKAT

Tapahtumia jouduttu perumaan koronavirus epidemian takia. Katso alempaa kyseisen tapahtuman kohdalta tarkempia tietoja.

Yhdistyksen järjestämät matkat ja – tapahtumat ovat jäsenmatkoja joihin voi osallistua ainoastaan Eläkeliiton jäsenet (Valmismatkalaki). Matkaohjelmassa mainittu matkanvetäjä ottaa järjestämälleen matkalle ja retkelle ilmoittautumisen vastaan sähköpostilla, puhelimitse tai maanantaikerhon alussa. Osanottajat matkalle tai tapahtumaan tulevat ilmoittautumisjärjestyksessä.
Älä kuitenkaan ilmoittaudu ”varmuuden vuoksi” jos et ole varma osallistumisestasi. Älä myöskään ilmoittaudu retkille jos olet liikuntarajoitteinen ja kohteen ilmoitetaan olevan esteellinen (portaita, epätasaista maastoa tms.). Ota yhteys tarvittaessa matkanvetäjään saadaksesi lisätietoja.

Kun ilmoittaudut retken matkanvetäjälle niin saat samalla tiedon mukaan sopimisesta. (Vai onko ryhmä täysi ja jäät mahdollisesti varasijalle.)
Mikäli suunniteltuun matkaan sisältyy ruokailuja niin sinun tulee jo ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdolliset erityistoiveet (mahd. allergiat tai esim. keliakia). Jos matkaan sisältyy yöpyminen niin on toivottavaa mutta ei pakollista, että sinulla on tuttu huonekaveri ilmoittautumassa myös retkelle.

Osallistujan tulee maksaa eräpäivään mennessä retken tai tapahtuman hinta käyttäen ilmoitettua viitenumeroa. Pankkisiirron saat halutessasi matkavastaavalta. Huom! Mikäli maksua ei ole viimeistään eräpäivänä suoritettu, katsotaan osallistuminen peruutetuksi ja paikka voidaan luovuttaa mahdollisille varasijoilla olijoille. 

 Jos osallistumiseen kohdaltasi tulee este, ilmoita ehdottomasti peruutus matkanvetäjälle! Mikäli joudut peruuttamaan eräpäivän jälkeen jo maksetun matkan, sinulta voidaan periä peruutusmaksuna yhdistykselle aiheutuvat kulut.

Muistathan, että sinulla on oltava kaikilla retkillämme voimassa oleva matkavakuutus. Kun matkamme suuntautuu ulkomaille, niin mukana on oltava myös voimassa oleva passi tai henkilökortti.
Huom. Kaikki retket ja tapahtumat ovat hajusteettomia. Muista ottaa myös lääkkeet mukaan mikäli tarvitset niitä retken aikana.

Tässä matkavastaavien yhteystiedot:
Terttu Hintikka: puh. 0400 902 908   sähköposti;   terttuo.hintikka@gmail.com              Kerttu Taipale:  puh. 0400 636 242   sähköposti;   kerttu.taipale@gmail.com            Jarkko Pyhäranta: puh. 050 308 8046  sähköposti;  pyharanta@gmail.com

MAALISKUU

Pe 20.3.2020 ”Tavat ja toiveet – Jane Austenin matkassa
Tapahtuma  peruutettu koronavirusepidemian takia. 
Teatteriin lipun maksaneet saavat lipun hinnan 19 e takaisin. Tilinumero ilmoitettava  Tertulle sähköpostilla (terttuo.hintikka@gmail.com) tai puhelimen tekstiviestillä numeroon 0400 902 908 (Sen voi jättää myös osamaksuksi West Side Story. musikaaliin 27.11. jolloin lipun hinta 27 e. Tämä ei ole kuitenkaan toivottavaa koska se teettää runsaasti kirjanpidollisia töitä).

La 28.3.2020 ”Pieni Merenneito”
Teatterimatka on peruutettu koronavirusepidemian takia.

Teatterimatkalle retken maksaneet saavat maksetun  hinnan takaisin, 150 €.
Tilinumero ilmoitettava  Kertulle sähköpostilla (kerttu.taipale@gmail.com) tai puhelimen tekstiviestillä numeroon 0400 636 242

HUHTIKUU

Su 19.4. Kirkkopyhä Uuraisilla
Tapahtuma on peruutettu koronavirusepidemian takia. 

TOUKOKUU

Ti 26. – ke 27.5.2020  Uusikaupunki – Vanha Rauma
Tapahtuma on peruutettu koronavirusepidemian takia. 

KESÄKUU

La 6.6. Ilmajoen musiikkijuhlien 45-vuotisjuhlavuoden esitykseen ”Hiljaiset perivät maan”. Vavahduttava kertomus rakkaudesta aikana, jolloin mustat autot herättivät pelkoa lakeudella. Keskiössä ovat Olavin ja Reginan , työläisen ja porva-ristytön rakkaustarina, sekä aatteen repimä Turakan perhe. Sävellys Jukka Linkola, libretto ja ohjaus Tuomas Parkkinen. Rooleissa mm. Ville Rusanen, Saara Kiiveri, Mari Palo, Essi Luttinen, ja Taneli Mäkelä.
Tämä suurteos on Ilmajoen Musiikkijuhlien 13. tilausteos, joka saa kantaesityksensä festivaalin 45-vuotisjuhlavuonna kesällä 2020. Oopperan säveltää lukuisista näyttämöteoksistaan tunnettu Jukka Linkola ja libreton kirjoittaa Tuomas Parkkinen, joka myös ohjaa teoksen. Parkkinen on aiemmin ohjannut Ilmajoen Musiikkijuhlien menestysoopperat Taipaleenjoki ja Mannerheim.
Ilmoittautumiset  mahdollisimman aikaisin Tertulle koska paikat on varattava tammikuussa.
Maksu 152 € 3.5. mennessä tilille FI62 5089 0550 2630 43, viite 2299.
Hintaan sisältyy: matka, buffet lounas ravintola Almassa Seinäjoella, A-kategorian pääsylippu, väliajan kahvitarjoilu /leivos, kiertoajelu Ilmajoella. Lähtö Harjukadun tilausajolaiturista klo 8.00.

ROOLEISSA

Ville Rusanen – Olavi Miekka
Saara Kiiveri – Regina Holberg
Taneli Mäkelä – Vihtori Kosola
Jenni Lättilä – Naima Turakka
Jaakko Kortekangas – Algot Holberg
Essi Luttinen – Hilja Riipinen
Nicholas Söderlund – Elias Salerno
Mari Palo – Minna Craucher
Ilkka Hämäläinen – Iivari Viljanen
Akseli Ferrand – Penjaami Turakka
Minna-Leena Lahti – Loviissa Turakka

 

Ti 23. – la 27.6.2020 Hiidenmaan retki
Tapahtuma on peruutettu koronavirusepidemian takia. 

HEINÄKUU
Ma 13.7. Kirmojen konsertti

Teemme perinteisen konserttimatkan Pylkönmäelle. Kirkkokonsertissa klo 16.00 esiintyy Tapani Kansa. 20-vuotisjuhlakonsertissa Yrittävän talon pihamaalla klo 19.00 esiintyvät Paula Koivuniemi, Tommi Soidinmäki ja Mikael Konttinen orkestereineen. Matkan hinta 75 €, johon sisältyy matka, ruokailu menomatkalla,kahvit väliajalla ja liput molempiin Kirmojen juhlakonsertteihin. Ilmoittautuminen Matti Syrjälälle, puh. 040 529 1356 tai Tertulle 30.5. mennessä. Maksu 10.6. mennessä tilille FI62 5089 0550 2630 43, viite 2309. Lähtö Keljon Prisma klo 12.30, Savelan S-Market 12.40, tilausajolait. 12.50, Löytötexin pys. Seppälä 13.00.