Ajankohtaista

Pyydämme seuraamaan aktiivisesti näitä nettisivuja sillä pyrimme pitämään sinut ajan tasalla meitä sivuavista yhdistykseen liittyvistä tapahtumista. Annamme tapahtumista tuoreimmat tiedot sekä mahdolliset ohjeet.

**************************************

Kruunaako sinun maanantaikerhosi kupponen kahvia mukavassa seurassa?

Haluaisitko, että kahvihetki olisi mahdollinen myös jatkossa? Etsimme maanantaikerhon iloiseen, toimeliaaseen keittiöporukkaan emäntää ja lisää tiimiläisiä ansaitulle vapaalle siirtyneiden meitä pitkään kahvittaneiden tiimiläisten tilalle.

Ota yhteyttä varapuheenjohtaja Kaija Kärkkäiseen, puh. 050 361 0977.

**************************************

Tulevan syksyn matkoja sekä teatteritapahtumia on nyt julkaistu. Osaan tulee ilmoittautua jo ennen varsinaisen syyskauden alkua. Kerrothan niistä myös ystävällesi joka ei käytä nettiä.

**************************************

Viimevuoden marraskuulta koronan vuosi siirrettyä 50-vuotisjuhlaamme vietämme Rauhanyhdistyksen juhlasalissa LAUANTAINA 13.11.2021. Tarkemmat tiedot juhlastamme ja ensisyyskauden ohjelmasta annamme myöhemmin.
Hallitus/Juhlatoimikunta

**************************************

Huom. – Yhdistyksen jäsenrekisteristä puuttuu nopeasti käytettäviä tietoja yhteydenottoon. Oletko sinä luovuttanut yhdistyksen jäsenrekisterin hoitajalle tai sihteerille puhelinnumerosi ja / tai sähköpostiosoitteesi? Saatamme tarvita tietoa esimerkiksi jonkin tapahtuman tms. peruuntumisen ilmoittamiseen.

**************************************

Hyvät Eläkeliiton Jyväskylän yhdistyksen jäsenet! Eläkeliitto lanseerasi pe 16.4. 2021 uuden uutiskirjeen!
Kuusi kertaa vuodessa julkaistava sähköinen uutiskirje tarjoaa monipuolista, ajankohtaista tietoa kaikille Eläkeliiton toiminnasta kiinnostuneille. Maksuton uutiskirje on tilattavissa omaan sähköpostiin. Voit tilata sen seuraavasta linkistä:   Tilaa uutiskirje

**************************************

  Tietoja mahdollisista muutoksista myös KSML järjestöpalstalla