Ajankohtaista

Pyydämme seuraamaan aktiivisesti näitä nettisivuja sillä pyrimme pitämään sinut ajan tasalla meitä sivuavista yhdistykseen liittyvistä tapahtumista. Annamme tapahtumista tuoreimmat tiedot sekä mahdolliset ohjeet.

**************************************

HUOM.!    Jotta toimintaa voidaan jatkaa nykyiseen malliin koronatilanteen pahentuessa ja kokoontumisrajoitusten laajentuessa on todennäköistä, että Eläkeliitto kehoittaa yhdistyksiä vaatimaan osallistujilta koronapassin. Se tarkoittaa, että esimerkiksi maanantaikerhoon sisään tullessa tarkistetaan ovella ko. passi joko älypuhelimen näytöltä tai paperisesta todistuksesta. Sisäänpääsy valitettavasti joudutaan eväämään passittomilta.

Mikäli sinulla ei ole älypuhelinta tai tulostinta niin nopeimmin sen saanet pyytämällä lapsiltasi apua. Toinen vaihtoehto on tilaamalla todistus rokotusasemalta.
OHJEET KORONATODISTUKSEN HANKINTAAN OVAT osiossa ”Muita tapahtumia” Hanki siis koronapassi itsellesi.

Jyväskylän kaupunki toivoo eläkeläisten mielipiteitä, katso Muita tapahtumia

Kevättalven ensimmäisiä retkiä julkaisemme Toimintaa / Retket ja matkat sitä mukaa kun saamme ne valmiiksi.

Maanantaikerhojen ohjelmasta täsmennettyä tietoa Toimintaa / Maanantaikerho osiossa

Vuoden 2022 taskukalenterit ovat myynnissä Maanantaikerhossa. Hinta vain 5 euroa kappale, rajattu erä.

Huom!  Maanantai-kerhon yhteydessä on jaossa piirin jäsenlehti ”Enemmän elämään”. Lehti korvaa aikaisemman joululehden.
Tulkaa noutamaan oma lehtenne tai pyytäkää ystävänne tuomaan se mikäli ette itse pääse sitä noutamaan. Lehteä ei postiteta kuten ei joululehteäkään postitettu.

Kruunaako sinun maanantaikerhosi kupponen kahvia mukavassa seurassa?

Haluaisitko, että kahvihetki olisi mahdollinen myös jatkossa? Etsimme maanantaikerhon iloiseen, toimeliaaseen keittiöporukkaan lisää tiimiläisiä ansaitulle vapaalle siirtyneiden meitä pitkään kahvittaneiden tiimiläisten tilalle.

Ota yhteyttä varapuheenjohtaja Kaija Kärkkäiseen, puh. 050 361 0977.

**************************************

Huom. – Yhdistyksen jäsenrekisteristä puuttuu nopeasti käytettäviä tietoja yhteydenottoon. Oletko sinä luovuttanut yhdistyksen jäsenrekisterin hoitajalle tai sihteerille puhelinnumerosi ja / tai sähköpostiosoitteesi? Saatamme tarvita tietoa esimerkiksi jonkin tapahtuman tms. peruuntumisen ilmoittamiseen.

**************************************

 

  Tietoja mahdollisista muutoksista myös KSML järjestöpalstalla