Ajankohtaista

Pyydämme seuraamaan aktiivisesti näitä nettisivuja sillä yritämme pitää sinut ajan tasalla meitä sivuavista yhdistykseen liittyvistä tapahtumista. Pyrimme antamaan tapahtumista tuoreimmat tiedot sekä mahdolliset ohjeet

**********

Eläkeliiton K-S piirin keilailun piirinmestaruuskisat keilattu.Tuloksia: Miehissä  sijat 1-3 Jyväskylään (Juha Hård 911, Jouko Mölsä 837, Tatu Halonen 836)

Naiset: Jyväskylä sijat 1-2 ( Tarja Halme 797, Sisko Berg 753), 3. Ulla Nieminen Keuruu 745

Joukkueet: Miehet 1. Jyväskylä M1, 2. Äänekoski, 3. Keuruu M1Naiset: 1.Jyväskylä N1, 2.Keuruu, 3.Jyväskylä N2

*******

***********
Tärkeää muistettavaa
<Muistathan palauttaa vapaaehtoistoiminnan kirjauslomakkeet viimeistään tammikuun alussa. Vain palauttamalla lomakkeet pysymme vapaaehtoistoimijoina ja STEA:n tuen piirissä. Lomake kannattaa palauttaa, vaikka siinä olisi vain muutama auttamiskerta. Lomakkeen voi jättää infopisteeseen

Auttamistyö on tuonut varmasti monta ilon ja hyvän mielen hetkeä vuoden mittaan.Lämmin kiitos kaikille vapaaehtoisille.

Hyvää joulun aikaa ja aktiivista toimintavuotta 2024.

************

!!Uusi matka lisätty tammikuulle retket/matkat -osioon.

**********

ELÄKELIITON KALENTERI 2024

Eläkeliiton taskukalenterit ovat myynnissä maanantaikerhossa 6.11.23 alkaen. Kalenterin hinta on 7 euroa.

**********

Kerhosta noudettavissa Enemmän Elämään -lehti.  Lehteä ei postiteta, keilaajille lehteä on jaossa hallilla.

************

 

*********************

 

”Yhdessä meitä olisi enemmän”                       

 Syksyn ensimmäisestä vapaaehtoiskäynnistä hoivakodissa jäi valtavan kiitollinen mieli siitä, että omalta osaltaan voi viedä iloa lähimmäisen arkeen.
Hoivakodeissa tapahtuva toiminta on suunniteltu yhdessä viriketoiminnasta vastaavien henkilöiden kanssa. Toiminnan järjestämisestä vastaavat yhdistyksen liikunta- ja musiikkikerhot sekä muut aktiiviset jäsenet. Yhdistyksen kuoro vierailee hoivakodeissa yksilö- ja ryhmätapaamisissa. Musiikin lisäksi tarjoamme lukuapua, jutteluseuraa sekä ulkoiluttamista ja muita läsnäolon hetkiä.

Ohjatun vapaaehtoistyön tekeminen aktivoi, antaa mielekästä sisältöä ja palkitsee tekijänsä.  Jäseniämme kannustetaan tietoisesti kiinnittämään huomiota läheisten ja naapurin hyvinvointiin sekä tarjoamaan apua mahdollisuuksien mukaan ystäväapuna, ei asiantuntijoina; siksipä jokaiselta löytyykin tarvittavaa osaamista.

Vapaaehtoistoiminnan muotona voi olla esim. asiointiapu, ulkoilu- ja juttuseura, avustaminen kulttuuritapahtumissa tai muu arjen asioissa avustaminen. Vapaaehtoistyössä toimitaan aina yhdessä avunsaajan kanssa.

Avun tarpeen voi ilmoittaa
jättämällä kirjallinen viesti palautelaatikkoon, yhteyshenkilöille tai hallituksen jäsenille yhdistyksen maanantaikerhossa.  Lomakkeita löytyy ilmoittautumispisteestä. Puhelimitse voi jättää myös tekstiviestin.

Omaishoitajille on suunnitteilla on virkistyspäivät syys- ja kevätkaudella. Tästä ilmoitetaan myöhemmin.

Ota haaste vastaan ja tule mukaan vapaaehtoisrinkiimme. Meitä sitoo vaitiolovelvollisuus ja olemme vakuutettuja toimiessamme vapaaehtoistyössä.

Eläkeliitto ja oma yhdistys kouluttaa vapaaehtoistyöntekijöitä ja antaa tukea toiminnan suunnitteluun.
Yhteyshenkilöt:
Kaija Kärkkäinen p. 050 3610977 ja Seija Pesonen p. 040 5890845.

Vapaaehtoistoiminnan toimintasuunnitelma löytyy Yhdistys-osiosta.

**************************************

Kulttuuriluotsi-toiminnasta löytyy tietoa ”Muita tapahtumia” osiosta.

**************************************

Huom. – Yhdistyksen jäsenrekisteristä puuttuu tarvittaessa käytettäviä yhteystietoja. Oletko sinä luovuttanut yhdistyksen jäsenrekisterin hoitajalle tai sihteerille puhelinnumerosi ja / tai sähköpostiosoitteesi? Saatamme tarvita tietoa esimerkiksi jonkin tapahtuman tms. peruuntumisen ilmoittamiseen. Emme luovuta missään yhteydessä yhteystietojasi ulkopuolisille.

**************************************

  Tietoja mahdollisista muutoksista myös KSML järjestöpalstalla