Kurssit

Hyvät Eläkejärjestöjen edustajat!

Lämmin tervehdys Jyväskylän Ikääntyvien yliopistosta!
Ikääntyvien yliopisto on kohtaamispaikka kaikille tiedosta, sivistyksestä ja omasta kehittymisestään kiinnostuneille. Toiminnan tavoitteena on tarjota yhdessä Jyväskylän yliopiston kanssa ikäihmisille mahdollisuuksia seurata eri alojen tutkittua tietoa ja kehittää omaa osaamistaan. Koronan myötä Jyväskylän Ikääntyvien yliopisto on laajentunut valtakunnalliseksi verkkoyliopistoksi, sillä ikääntyvät eri puolilla maata ovat kokeneet säännöllisen opiskelun sekä piristävän että tuottavan arjen hyötyjä. Ikääntyvien yliopistoon ovat tervetulleita kaikki aiheista kiinnostuneet iästä, aiemmasta koulutuksesta tai ammatista riippumatta. Opintomaksut olemme pyrkineet pitämään mahdollisimman edullisina, jotta maksut eivät muodostuisi osallistumisen esteiksi.
Korona hankaloittaa edelleen arkea ja olemme halunneet koota seniorien iloksi tarjottimellisen kursseja, luentoja ja virtuaalisia tutustumiskäyntejä, joihin voi osallistua verkkovälitteisesti. 
Ikääntyvien yliopiston verkko-ohjelmasta löytyy mm.
-luentoja eri aiheista mm. oman terveyden ylläpitoon
-seminaareja ja kielikursseja
-tietotekniikkataitoja arjen hyödyksi
-virtuaalisia nojatuolimatkoja mm. kiinnostaviin taidemuseoihin
Autamme senioreja myös opiskelemaan verkossa, sillä tiedämme että usein osallistumisen esteet voitetaan hyvin pienellä tuella. Osallistujilla tulee kuitenkin olla käytössä tietokone tai älykännykkä.
Voitte myös liittää oman organisaationne seuraamaan toimintaamme Facebookissa, josta löydätte meidät nimellä Ikääntyvien yliopisto ja/tai tilata kerran kuussa julkaistavan
Varmistetaan yhdessä, että kaikilla on mielekästä tekemistä ja mahdollisuus oppia uutta!
Parhain terveisin
Jyväskylän Ikääntyvien yliopiston toimistosta
Leena, Jaana ja Ville

*****************************************